Kwaliteit eerst, Reputatie eerst

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Jiaxing Zihong Trading Co.,Ltd.

Gemakkelijk voor gebruik, Nice kijk

—— Mariah

Verry het snelle verschepen en de goede dienst! Wij zullen opnieuw tot met deze verkoper opdracht geven

—— Lino Weytjens

De respectabele verkoper en de goede behandeling van de orde en ook in de beschrijving danken zeer u

—— nezar al azah

Ik ben online Chatten Nu

Jiaxing Zihong Trading Co.,Ltd.

1 2 3 4 5
Jiaxing Zihong Trading Co.,Ltd. Jiaxing Zihong Trading Co.,Ltd. Jiaxing Zihong Trading Co.,Ltd. Jiaxing Zihong Trading Co.,Ltd. Jiaxing Zihong Trading Co.,Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : ZIH
Export pct : 60% - 70%

Jiaxing Zihong die Co., Ltd uitwisselen (Hoofdbedrijf: De Industrieco., Ltd van Jiaxingsmingwang zijn Plastic) een betrouwbare leverancier die de klassieke diensten en de kwaliteitsproducten kan leveren; Het bedrijf bij Jiaxing-Stad, Zhejiang-Provincie, P.R.China wordt gevestigd die.

 

Wij specialiseerden ons in de productie van Plastic Vormen. Met de bouw en de ontwikkeling van hoge snelheidsspoorweg in China, overbrugt het bedrijf onder het Ministerie van Spoorwegonderzoek en ontwerpinstituut een reeks tekeningen, het besteden reusachtige sommen aan onderzoek en ontwikkeling van de omheining van de de hulpgraadbescherming van de hoge snelheidsspoorweg, omheiningsvorm; van het de draadnet van het vormstaal de postvorm; U type en e-type de vorm van het kabeldienblad; concrete dekking, RPC, een dekkingsplaat, een plaat van de brugdekking, plaat van zijsloot, boog, hoek zes van hellingsbescherming, en hoge de buis plastic delen van de ijzer speciale ondersteunende drainage; centrifugeer, plateer vibrators en andere machines. Wij hebben de verhouding met klanten in verschillende landen gevestigd. Met sterke verhoudingen en goed krediet, werken wij nauw samen om de wereldmarkten samen te ontwikkelen.

 

Al onze producten hebben hoogte - kwaliteit en stabiele prestaties, zijn zij strikt onder de controle van ISO9001: 2008 QC systeem. Bovendien hebben wij opstelling een onafhankelijke beroepsqc team, die hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het controleren van originele materialen en componenten, het controleren van productieproces en het volgen van de kwaliteit na het verkopen zijn, enkel om klanten met een gewaarborgde tevredenheid te verzekeren met wat kopen zij en hun zaken te verbeteren.

 

Het strikte systeem van de kwaliteitswaarborg en het perfecte beheersysteem, dienst de van uitstekende kwaliteit van productennaverkoop zijn eerst ons steunpunt in dit, mijn bedrijf van „kwaliteit, reputatie eerst“ principe, voorzien klanten van kwaliteit en hoeveelheid diverse types van producten. Bevestig altijd de „kwaliteit, de integriteit en de pragmatische, gemotiveerde, op dienstverlening gerichte“ bedrijfsfilosofie, en past het beheer en het werken van het bedrijf onder toe. Het gezicht van de woeste concurrentie, wordt het bedrijfsysteem constant verbeterd, zich baseert op wetenschap en die de technologie, verbetert onophoudelijk de technologieinhoud van producten worden verkocht, voor de maatschappij, klanten en bedrijven een hogere marktwaarde tot stand te brengen.

Contactgegevens
Jiaxing Zihong Trading Co.,Ltd.

Tel.: 86-573-83326110

Fax: 86-573-83326110

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)